Starman

Till tänt ljus, té och vindruvor på denna måndagkväll iväntan på torrent nerladdningar lyssnar jag på denhär mannen


20.03.2019 kl. 07:05

monday!

Puuuuust, så var helgen över.

Dinnern blev superbra. Efteråt spelade vi buzz och så var de dags att åka till stan. Vi tog taxi och hade intressanta diskussioner med chauffören om bl.a hur löjliga folk som springer omkring i onnela ser ut och hur sexiga långkalsonger egentligen är.

Väl i stan drog vi en sväng till El Gringo, sedan Kuka och sist men inte minst Dynamo! Där träffade vi smällglada hanna och hennes pojkvän jim som hade varit o kollat på Backyard Babies.

Resten av veckoslute låg ja mest i soffan o kolla på Brooke knows best marathon o åt tortillas.
18.03.2019 kl. 07:04

irrrrrrrriterad

Det börjar kännas lite tomt här hemma när föräldrarna är bortresta, ja går omkring för mig själv. Fast tillika är de skönt, man kan gå omkring och vara på vilket humör som helst utan att behöva ryta ut de på andra eller försöka verka sådär jätte glad när man egentligen bara vill vara ifred. Men endå saknar ja mammas mat.

Just nu har ja lite konstig magkänsla, kanske pågrund av skolgrejs. Jag är irriterad. Det perfekta ordet. Därför har jag bastat, peelat, skrubbat och tvättat mig och sedan smörjt in mig i lotion. 

Men på fredag, ja på fredag, då smäller det! Då ska jag nämligen vara modell då hanna ska fota sin kläd kollektion, och det ska bli kul. Och efter det blir det förhoppningsvis en bra kväll med party!

16.03.2019 kl. 07:01

mys

Gör absolut ingenting, har jätte tråkit, och huvudet är tomt..

Men vet ni vad, ja tänker int göra nåt heller, ja har lov.


13.03.2019 kl. 07:00

NÖRDGLASÖGON NO MORE


Dom legendariska nördglasögonen ser inte lika bra ut längre. snyft.

R.I.P nördglasögontrend

09.03.2019 kl. 06:57

Om mig

Senaste kommentarer